Uteställen i Stockholm

After Bar

Bar

Efter 14 år i samma fantastiska partyanda, har vi nu uppgraderat vår inredning genom att framhäva charmen med 1600-tals lokalen med en modern twist.

Akkurat

Pub

Akkurat öppnade hösten 1995. Sedan dess har vi hela tiden strävat efter att alltid ligga i framkant vad det gäller utbud av öl och whisky.

Bagpiper's Inn

Pub

God mat & trevlig stämning.

Bar Nombre

Bar

Bar Nombre har funnits sedan september 2011. Vi satsar på spanska viner, mycket öl och modern mat med spanska influenser.

Belgobaren

Bar

Vi är en restaurang i Stockholm som älskar Belgien. Vår ambition är att föra Belgien och dess matkultur lite närmare.

Black & Brown Inn

Pub

Black & Brown Inn står för god dryck, god mat, god service och kulturell mångfald, åtminstone när det gäller öl, whisky och människor.

Bryggeriet

BarSportbar

Bryggeriet Bar är en sportbar & restaurang med ett brett sortiment av öl, whisky & god mat. Du hittar oss på Odengatan, Vasastan. Välkommen!

Café Opera

Nattklubb

Café Opera öppnade i augusti 1980 och blev snabbt Sveriges mest omtalade nattklubb och träffpunkt för alla åldrar – och har så förblivit.

Colosseum

Nattklubb

På colosseum hittar ni tre härliga dansgolv som rymmer upp till 2000 gäster. Hos oss kommer ni att festa till ljud och ljus av absolut världsklass.

Copperfields

PubSportbar

Copperfields English Pub och Restaurang i Stockholm är en engelsk pub med anor från 1800-talet.

Engelen

NattklubbPub

Med stolthet erbjuder vi live-underhållning, pub i engelsk stil, en gedigen a’la carte meny… och efterfest i vår nattklubb – Kolingen.

Flying Scotsman Inn

Pub

Kvarterspuben med spännande öl från hela världen.

Galway´s Irish Pub

Pub

Galway's har sedan 1994 varit ett givet ställe för den som letar efter en genuin irländsk pub med god mat, nattklubb och dans till sena nätter.

Geronimo’s FGT

NattklubbBar

Restaurant, night club & concert venue in Stockholm, Sweden. Music, margaritas and serious southwestern grub. Fucking good times!

Gröne Jägaren

Pub

Stans bästa Karaoke?!

John Scott’s Kungsgatan

Pub

Den genuint brittiska känsla som du som gäst möts av innanför dörrarna där ska alltid finnas på John Scott’s.

Kappa Bar STHLM

Bar

Mat, dryck och esport i världsklass.

Laughing Duck

Pub

Vi är det självklara valet för kompisgänget, kollegorna och tjejgänget på väg ut i stan.

Lemon Bar

Bar

Vi på Lemon bar älskar gemenskap. Kom hit på en AW eller varför inte våga dig på vår Dubbel Trubbel-burgare tillsammans med dina vänner.

Mackinlay's Inn

Pub

Vi är en traditionell skotsk pub på Fleminggatan 85 i Stockholm. Vi erbjuder ett brett sortiment av öl och whisky, god mat och en familjär atmosfär.